چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود استخوان کودکان را چگونه تقویت کنیم؟ مصرف بیسکوییت و کلوچه چه تاثیری بر سلامتی کودکان دارد؟ خشم بهاری را کنترل کنید برای حفظ سلامتی روزانه چند عدد تخم مرغ بخوریم؟ زردچوبه چه تاثیری در افزایش طول عمر و جوانی دارد؟ ۴ عارضه مصرف خودسرانه ویتامین دی را بشناسید بیشتر شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است | عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان‌رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد
سرخط خبرها

درد شکم را به این دلایل جدی بگیرید!

  • کد خبر: ۹۸۳۳۰
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۹
درد شکم را به این دلایل جدی بگیرید!
درد شکم یکی از رایج‌ترین شکایاتی است که افراد در طول عمر خود آن را تجربه می‌کنند. این درد به صورت حال ناخوشی و احساس ناراحتی در زیر سینه تا ناف خود را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از درد‌های شکمی جای نگرانی ندارند و بدون مراجعه به پزشک و به مرور زمان التیام می‌یابند. با این حال، ممکن است برخی از این درد‌ها نشان دهنده یک مشکل جدی در بدن باشد.

درد‌های شکم به ۳ دسته اصلی تقسیم می‌شوند که شامل موارد ذیل می‌شود:
۱- درد حاد و شدید: این گونه درد‌ها در طی چند ساعت یا چند روز بروز کرده و با سایر علائم خود را نشان می‌دهد.
۲- درد‌های مزمن: این درد‌های شکمی برای چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد و به طور متناوب تشدید شده و التیام می‌یابد.
۳- درد‌های پیش رونده: این گونه درد‌های شکمی به مرور زمان تشدید شده و با سایر علائم همراه است.

طیف گسترده‌ای از مسائل می‌تواند منجر به بروز درد در شکم شود که مهمترین آن‌ها شامل موارد ذیل است:
۱- سوءهاضمه
۲- یبوست
۳- ویروس معده
۴- گرفتگی‌های قاعدگی در زنان
۵- سندرم روده تحریک پذیر
۶- بیماری کرون و یا زخم کولیت
۷- مسمومیت غذایی
۸- آلرژی به مواد غذایی
۹- وجود گاز در دستگاه گوارش
۱۰- عفونت مجاری ادراری
۱۱- کشیدگی عضلات شکم

علاوه بر موارد ذکر شده، متخصصان می‌گویند درد در ناحیه شکم می‌تواند ناشی از عوامل دیگر مانند عدم تحمل لاکتوز باشد. برخی افراد به قند موجود در شیر (لاکتوز) حساسیت داشته و مصرف آن می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در آن‌ها شود. زخم معده و یا بیماری التهاب لگن نیز می‌تواند باعث درد در ناحیه شکم شود.

از دیگر مشکلات بدن که می‌تواند خود را با درد شکمی نشان دهد می‌توان به فتق، سنگ صفرا، سنگ کلیه، اندومتریوز، رفلاکس معده – مری، عفونی شدن آپاندیس، دیورتیکولیت، انسداد روده، انواع سرطان‌ها در ناحیه معده، پانکراس، کبد، و صفرا اشاره کرد.

زمانی که دچار درد شکم شدید و این درد به مرور زمان از بین نرفت و تشدید شد، مراجعه به پزشک ضروری است. اگر این درد همراه با تب باشد و فرد نتواند برای دو روز پیاپی غذا بخورد به معنای جدی بودن مشکل است. تغییر رنگ ادرار به تیره و احساس تشنگی شدید، استفراغ پیاپی، و درد در زمان دفع ادرار از دیگر نشانه‌های جدی بودن مشکل است و فرد باید سریعا به پزشک مراجعه کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->